A Kidness program kiemelt támogatója a SynMed Csoport

Középpontban
a család egészsége

A Synmed csoport számára az ember és az egészség a legfontosabb érték. Vérvételi helyeinken kiemelt figyelmet fordítunk az egészséges életmód támogatására, valamint a betegség megelőzésére, azok időbeli felismerésére szűrőprogramjainkon keresztül. Számunkra kiemelt fontosságú a család, egy egész életen át végig kísérjük a legkisebbeket a legidősebbig, szűrőprogramjainkkal, egészséges életmódot segítő termékekkel, táplálékkiegészítőkkel, vitaminokkal vagy egyéb egészségvédő készítményekkel.

Gyermek molekuláris ételallergia ImmunoCAP panel (tej, tojás, földimogyoró) – allergológiai szakvéleménnyel

Zalakaros Kidness

Vérképelemzés

Hogyan működik az AiLife mesterséges intelligencia-alapú vérképelemzése?

Az AiLife a legmodernebb mesterséges intelligencia segítségével állít fel diagnózist. Vérképzelemzéseinket egy nagyteljesítményű rekurrens neuronháló végzi, amely a beérkező vérvételi eredményét azonnal több millió valós beteg, több mint 100 millió tényleges, strukturált és diagnosztikailag validált laborvizsgálatának eredményeivel hasonlítja össze.

Ez alapján valós időben ad diagnózist az alábbi betegségcsoportokra:

  • pajzsmirigy betegségek (pl. Hashimoto betegség)
  • cukorbetegség különböző formái
  • májbetegségek
  • epe és hasnyálmirigy betegségek
  • gyulladásos bélbetegségek (pl. cöliákia)
  • táplálkozási és egyéb anaemiák
  • immunológiai defektusok
  • zsíranyagcsere zavarai
  • vesebetegségek

Az AiLife által használt neuronháló minden vizsgált betegségcsoportra részletes statisztikákat számol, amelyek alapján megbecsülhető az, hogy milyen valószínűséggel található meg a vizsgált betegség Önnél. Az ily módon elkészített vérképelemzés látható hatalmas előnye az, hogy képes több ezer vizsgálat elemzésére néhány másodperc alatt, mely által a szakorvosok olyan leletekre koncentrálhatnak, amelyek kiemelten fontosak és problémásak, ezáltal csökkentve a leterheltségüket és segítve a munkájukat. Így a vizsgálat után a többi piaci megoldáshoz képest gyorsabban, pontosabban és hatékonyabban állhat rendelkezésre a diagnózis, lényegesen meggyorsítva a potenciális betegségek kiszűrését, ezáltal a kezelés megkezdését és a páciens életminőségének javulását.

Kérje tájékoztatónkat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.